Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Madalina, care a terminat in urma cu un an facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, a fost intre primele inscrise la cursurile de calculatoare care vor avea loc in comuna Tomesti.

“Am vazut un afis si am venit imediat la primarie unde este Centrul de Suport. La scurt timp, am fost chemata la un interviu prin care personalul Centrului a dorit sa afle ce asteptari am eu pe viitor si ce mi-as dori sa fac”. Tanara absolventa viseaza deja la un Master si spera sa ajunga candva sa lucreze intr-o institutie europeana.

“Apoi, la Centrul de Consiliere am fost inclusa intr-un grup alaturi de care am participat la sedinte de consiliere profesionala care s-au dovedit a fi foarte utile. Am invatat, spre exemplu, cum sa facem un CV sau cum sa ne comportam la un interviu”.

Madalina spune ca a atras-o acest proiect pentru ca dincolo de diploma care o va ajuta la angajare, proiectul o va orienta catre viitor, catre gasirea unui loc de munca.

“Cred ca acest proiect ma va ajuta sa-mi fac cunostinte, sa aflu lucruri noi si astfel sigur mi se vor deschide porti”


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.