Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Rodica Pricopie, fire extrem de sensibila, considera proiectul „Combaterea discriminarii si cresterea potentialului de angajare a femeilor din mediul rural” o buna oportunitate pentru a-si putea ajuta semenii. „Lucrez la casa de batrani din Vartescoiu si imi place tare mult ceea ce fac. Când am aflat de cursurile de ingrijitor batrani, m-am gandit ca m-ar putea ajuta mult, mai ales că lucrez în domeniu. Chiar imi doresc, pentru viitor, o calificare in sfera asta. Vreau sa invat sa fac ceva, să-mi fac meseria cat mai bine si stiu ca acest proiect ma va sprijini sa reusesc, prin pregatire, informare si consiliere”.


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.